WoodLAB CAD

Modulul extinde capacitățile sistemului avansat CAD 3D IRONCAD cu generatoare și biblioteci gata făcute, accelerând procesul de proiectare a mobilierului
Operațiunile de prelucrare sunt atribuite fiecărui element din biblioteca de accesorii. Datorită acestui fapt, atunci când se introduc, de exemplu, dibluri, gaura este generată automat împreună cu informațiile despre găurire, care, la rândul său, sunt transformate în coduri pentru mașina CNC.

Datorită parametrizării încorporate în modul, este posibil să se facă rapid modificări în conformitate cu ordinea, ceea ce accelerează semnificativ întreaga lucrare de proiectare. În plus, IC-WoodLAB CAD se caracterizează printr-o filozofie modernă de lucru – Drag & Drop , care permite un design ușor și intuitiv. Sistemul vă permite, de asemenea, să proiectați orice proiecte complexe sau neobișnuite.
În program, utilizatorii pot crea orice biblioteci de accesorii, operațiuni CNC, furniruri (margini), materiale etc. 

Sistemul este dotat cu manageri pentru managementul materialelor (tip, grosime, pret, greutate, texturare etc.), accesorii mobilier (locatie, găurire, pret etc.) si furniruri definitorii. Datorită acestui fapt, este posibil să se genereze automat o evaluare rapidă a mobilierului individual și a întregului proiect. Modulul IC-WoodLAB CAD are, de asemenea, instrumente dedicate pentru crearea documentației tehnice 2D (producție, asamblare) împreună cu lista BOM care se actualizează automat.

Modulul WoodLAB CAD este integrat direct în module
IC-WoodLAB CAM, IC-WoodLAB PLAN și IC-WoodLAB RENDER.

VĂ RECOMANDĂM, DE ASEMENEA
©  2024 ironcad.ro -  Toate drepturile rezervate