IC- WoodLAB CAM

Modulul WoodLAB CAM este complet integrat cu IC-WoodLAB CAD, așa că îl folosim în timpul designului 3D cu operațiuni de prelucrare CNC finalizate.
Sistemele CAM populare precum Alphacam, Mastercam etc. programează prelucrarea separat, în afară de modulul de proiectare 3D.

Modulele CAD și CAM sunt ajustate individual în timpul implementării, astfel încât regulile să poată fi utilizate direct din interfața sistemului CAD pentru proiectarea 3D. Sunt configurate următoarele:

  • scule CNC actuale
  • functiile/operatiile centrului de prelucrare

Configurația completă poate fi ușor modificată sau pot fi create reguli noi.

CAM integrat acceptă centre de prelucrare cu 3-4-5 axe. Sistemul conține o bază de date de post-procesoare gata făcute care sunt adaptate centrelor de prelucrare, datorită cărora generăm procese de producție în limbajul folosit de mașină, de exemplu (Biesseworks, TPA, Woodwop, Genesis, CN12, Xilog etc.) .

După finalizarea designului 3D, modulul CAD generează automat toate programele necesare producției pentru fiecare element cu un singur clic. Operatorul poate schimba prelucrarea, de exemplu, intrările și ieșirile, în orice moment, ținând cont de recomandările producătorului mașinii.

Interfața sistemului CAM a fost simplificată maxim, datorită căreia operarea sa este ușoară și intuitivă. Funcțiile suplimentare funcționează în modul expert. Datorită combinației de module: CAD și CAM, obținem un instrument de producție complet.

Verificați capacitățile software-ului
IC-WoodLAB CAM

Obțineți o versiune de probă sau faceți o întâlnire cu specialistul nostru pentru o prezentare gratuită a programului.

Contactați-ne!
VĂ RECOMANDĂM, DE ASEMENEA
©  2024 ironcad.ro -  Toate drepturile rezervate