IRONCAD SYNERGY

IRONCAD SYNERGY este o platformă bazată pe cloud pentru optimizarea procesului de proiectare prin partajarea fișierelor.
IRONCAD SYNERGY este o extensie inovatoare care oferă acces la fișiere de oriunde din lume, cu posibilitatea de a utiliza dispozitivul ales de proiectant.


Puternica platformă SYNERGY este concepută pentru a simplifica procesul de proiectare și pentru a gestiona datele într-un mod convenabil și autoritar. Tehnologia cloud de ultimă generație permite utilizatorilor să lucreze de la distanță, în timp ce configurarea inteligentă permite adăugarea de utilizatori suplimentari pe măsură ce crește spațiul disponibil pentru datele utilizate.
Mobilitate
IRONCAD SYNERGY vă va oferi acces la platformă de oriunde din lume, cu posibilitatea de a utiliza dispozitivul dumneavoastră preferat.

Siguranța
Preocupată de securitatea utilizatorilor, platforma oferă o gestionare controlată a fișierelor, ceea ce în practică se traduce prin autentificare și deconectare securizată.
Fiabilitate
KeyShot vă oferă puterea de a crea imagini de înaltă calitate care să atragă clienții și să vă prezinte mai eficient produsul. Folosiți reprezentările pe site-ul dvs. web, în catalog sau în magazinul online.

Explorați posibilitățile oferite 
de IRONCAD SYNERGY

Lucrul în cloud

Lucrați la o extensie care va fi fiabilă în orice situație. IRONCAD SYNERGY este o platformă care utilizează sistemul certificat Synergy Vault bazat pe cloud. Sistemul oferă utilizatorilor o colaborare rapidă și eficientă, sprijinind activitatea echipelor de proiect și de vânzări. Clienții, furnizorii și echipele pot configura produse și încărca concepte de design cu un singur clic, folosind un configurator dedicat.

Stocare fiabilă a datelor

Platforma IRONCAD SYNERGY oferă acces la fișiere de oriunde din lume. Sistemul Synergy Valut oferă o metodă convenabilă de vizualizare și control al accesului, de gestionare a patch-urilor și a versiunilor și de gestionare a fișierelor atât din IRONCAD, cât și din alte sisteme. În cadrul platformei SYNERGY, toate asociațiile externe de fișiere de scene 3D, precum și asociațiile de desene asociate, sunt menținute de Synergy Vault pentru a optimiza procesul de gestionare a fișierelor.

Configurație în orice locație

Filozofia unică de lucru drag-and-drop face ca configurarea produselor să fie un proces extrem de simplu și intuitiv. IRONCAD SYNERGY oferă configurarea de la distanță a proiectelor 3D de pe orice dispozitiv, în timp real. Utilizatorii platformei pot partaja în siguranță vizualizările cu clienții lor pentru o mai bună prezentare a proiectului și pot partaja produsele editate cu echipele de design pentru a accelera producția și a le lansa mai repede pe piață.

Prețuri detaliate și cooperare strânsă

Configuratorul inclus în IRONCAD SYNERGY le permite utilizatorilor să cotizeze rapid și clar produsele. Platforma vine cu cataloage de produse 3D extinse, care pot fi modificate și partajate cu alții. Clienții au, de asemenea, opțiunea de a-și crea propriile configurații, care, odată acceptate, vor fi încărcate automat în datele reale ale produsului. Acest întreg proces facilitează echipelor de proiect finalizarea proiectului final, generarea documentației tehnice și începerea producției.

Aflați care sunt capabilitățile platformei IRONCAD SYNERGY

Obțineți o versiune de probă sau faceți o programare la specialistul nostru pentru o prezentare gratuită a programului.

Contactați-ne!
VĂ RECOMANDĂM, DE ASEMENEA
©  2024 ironcad.ro -  Toate drepturile rezervate