IC- KeyShot

KeyShot este un software de randare 3D care vă permite să efectuați vizualizări statice, animații sub formă de film și modele 3D interactive
Programul oferă o redare în timp real care afișează imediat rezultatele și reduce timpul necesar pentru crearea de vizualizări de produse.


Proprietățile extraordinare de redare ale KeyShot sunt certificate de CIE (Comisia Internațională pentru Iluminare). Acestea se bazează pe materiale științifice elaborate cu atenție și pe cea mai realistă iluminare posibilă.

Crearea de vizualizări profesionale ale produselor și fotografiilor finite va convinge în mod eficient chiar și cel mai exigent client. Reprezentările pregătite se vor dovedi utile atât pentru vânzările de produse, cât și pentru activitățile de marketing.

KeyShot oferă puterea de a crea efecte vizuale de înaltă calitate în fiecare etapă a procesului de proiectare, de la lansare până la comercializare.

Concept și design
Creați și îmbunătățiți. Colaborați, dezvoltați
și implementați. KeyShot este conceput pentru a vă ajuta să vă vizualizați ideile la viteza gândului.
Producție și documentație
KeyShot permite generarea vizualizărilor necesare - grafică pentru producție sau documentație tehnică pentru clienți. Acest lucru vă va permite să luați decizii de proiectare mai eficiente și să lansați mai rapid produsele pe piață.
Marketing și vânzări
KeyShot vă oferă puterea de a crea imagini de înaltă calitate care să atragă clienții și să vă prezinte mai eficient produsul. Folosiți reprezentările pe site-ul dvs. web, în catalog sau în magazinul online.

Vedeți posibilitățile oferite de KeyShot!

Animație KeyShot

Aplicați transformări în timp real pentru
 a crea rapid efecte vizuale animate.

KeyShot Viewer

Partajați o scenă KeyShot într-un browser gratuit 
sau vizualizați configuratorii de produse interactive.

KeyShotXR

Creați elemente grafice interactive
pentru internet și dispozitive mobile.

KeyVR

La un clic distanță de
realitatea virtuală imersivă.

Încercați KEYSHOT

Verificați posibilitățile oferite de software-ul KeyShot, obțineți o versiune de încercare sau faceți o programare la specialistul nostru pentru o demonstrație gratuită a programului.

Cum pornesc o versiune de încercare a IC- KeyShot?  

Instalați versiunea de încercare a IRONCAD și KeyShot 10. Activați mai întâi versiunea de încercare IRONCAD și rulați KeyShot din IRONCAD (funcția Render din KeyShot). Rularea KeyShot înainte de activarea versiunii de încercare IRONCAD va împiedica rularea versiunii de încercare IC- KeyShot

Contactați-ne!
VĂ RECOMANDĂM, DE ASEMENEA
©  2024 ironcad.ro -  Toate drepturile rezervate
star-halfdiamondrocket