Contactați-ne

TMSys ROM SRL
Calea Dorobantilor Nr. 3 Ap. I/2, 300134 Timisoara
Tel: 0374 861 221
Asistenta tehnica: 0374 861 265
info@ironcad.ro
 


  * Sunt de acord să fiu contactat telefonic de către reprezentanții TM SYS Group în scopul furnizării unei oferte sau al comercializării.
  * Sunt de acord să fiu contactat prin e-mail de către reprezentanții TM SYS Group în scopul prezentării ofertei sau al marketingului.

  Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TM SYS Sp. z o. o. cu sediul în Cracovia
  31-574, str. Ciepłownicza 23.
  Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entități din cadrul Grupului TM SYS și procesatori în numele operatorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu și, după o astfel de revocare, pe durata termenului de prescripție pentru pretențiile față de și împotriva operatorului de date. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere.
  În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa str. Ciepłownicza 23, 31-574 Cracovia sau e-mail: IODO@tmsys.pl
  Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate -
  - AICI.

  VĂ RECOMANDĂM, DE ASEMENEA
  ©  2024 ironcad.ro -  Toate drepturile rezervate