Integrarea IronCAD-Rhino

Rhinoceros combină elemente ale programelor CAD cu tehnologia modernă NURBS. În acest caz, cu un consum redus de resurse de sistem, permite crearea de obiecte precise de orice formă și dimensiune.
Rhinoceros (Rhino 3D) este un program conceput pentru ingineri și designeri CAD / CAM / CAE. Se bucură de o popularitate neîntreruptă și în rândul studenților. Rhinoceros combină elemente ale programelor CAD cu tehnologia modernă NURBS. Rhino 3D permite crearea de obiecte foarte precise, de orice formă și dimensiune, cu un consum redus de resurse de sistem.
Rhinoceros, datorită tehnologiei NURBS, permite generarea de obiecte perfect netede folosind curbe și suprafețe. În acest fel, utilizatorii și designerii își pot implementa eficient toate ideile de design. Rhinoceros este dedicat în principal designului industrial, dar datorită extensiilor suplimentare care facilitează și automatizează procesul de proiectare, este utilizat pe scară largă în multe alte domenii și industrii.
Libertate de proiectare
Rhinoceros 3D acceptă peste 30 de tipuri diferite de formate, inclusiv, dar fără a se limita la: DWG, DXF, OBJ, RIB, VRML, BMP, TGA, JPG și CSV. În plus, are un editor extrem de funcțional pentru proiectarea graficelor 3D, cu ajutorul căruia putem crea și modifica diverse solide (cuburi, cilindri, conuri, elipsoide), ochiuri și suprafețe libere. Programul vă permite să redați atât obiectul în sine, cât și întreaga scenă la orice rezoluție.


La Rhinoceros veți găsi diverse instrumente care vă permit să efectuați aproape toate cele mai importante activități în design și modelare. Aceste instrumente permit, printre altele: scalarea, întinderea unei suprafețe pe o anumită matrice de puncte, precum și alungirea, rotunjirea, mutarea și copierea elementelor individuale. De asemenea, utilizatorul are acces la funcțiile care sprijină construcția obiectului și funcțiile de efectuare a unei analize aprofundate a proprietăților de masă, suprafață sau volum.

Rhino acceptă tehnologiile SPLOP și UDT (Universal Deformation Technology), care permit suprapunerea unui model pe un al doilea model într-o formă tridimensională, menținând proporțiile și dimensiunile adecvate și permițând orice deformare a unui obiect sau element 3D. De asemenea, fiecare utilizator poate extinde cu ușurință funcționalitatea programului cu module suplimentare, instrumente (de exemplu o lăcustă) și motoare de randare cu posibilități mari de a crea o vizualizare fotorealistă.
VĂ RECOMANDĂM, DE ASEMENEA
©  2024 ironcad.ro -  Toate drepturile rezervate