IRONCAD CAD 3D

IRONCAD este un software CAD 3D parametric, care, datorită combinației dintre tehnologia de modelare directă și proiectarea bazată pe istoric, este deosebit de eficient și gratuit de creat.

Licența perpetuă IRONCAD este disponibilă în trei versiuni: Pachetul Standard, Pachetul Premium și Pachetul Ultimate. Versiunea Premium are toate caracteristicile pachetului standard și, în plus, suprapunerea IC-Normalia, adică un set de biblioteci, instrumente și macrocomenzi în conformitate cu standardele ISO, din și PN care accelerează activitatea de proiectare. Pachetul Ultimate include toate caracteristicile pachetului Premium plus sistemul de gestionare a datelor DDM Multi-CAD PDM/PLM.
FUNCȚII SELECTATE

Împărtășirea lucrărilor și utilizarea proiectelor

IRONCAD oferă una dintre cele mai simple și mai eficiente soluții pentru crearea și reutilizarea proiectelor.

Acest lucru este posibil prin intermediul unei funcții unice de director și a tehnologiei drag-and-drop. Aceste cataloage vă permit să stocați orice proiect, ansamblu, piesă, operațiune sau funcție. Astfel de directoare pot fi partajate și fiecare membru al echipei de proiect poate avea atribute specifice pentru a scrie sau citi. În plus, IRONCAD asigură poziționarea și orientarea corectă a componentei importate pe tot parcursul proiectului 3D, precum și orice orientare datorită instrumentului Triball.

Traducător de fișiere CAD

Conversia și compatibilitatea fișierelor CAD 3D între diferite sisteme reprezintă baza pentru o cooperare foarte bună.

Un translator încorporat permite importul direct de modele 3D, păstrând în același timp structura arborescentă. IRONCAD utilizează tehnologia kernel-ului grafic dual ACIS și PARASOLID în timpul conversiei. Capacitățile îmbunătățite de schimb de fișiere permit importul direct din INVENTOR, SOLIDWORKS, CATIA, SOLIDEDGE, NX, PRO/E, AUTOCAD, printre altele. În plus, sistemul IRONCAD permite editarea directă a modelului importat, fără a fi nevoie de o reluare consumatoare de timp a istoricului operațiunilor.

Design de cadre

IRONCAD dispune de două module integrate pentru proiectarea structurilor de cadre. Primul funcționează în mod similar cu alte sisteme CAD 3D (SolidWorks, Inventor).


Crearea unui cadru implică proiectarea unei schițe 2D sau a unei traiectorii 3D folosind, de exemplu, un bloc solid creat anterior, apoi inserarea profilului corespunzător în schiță. Pentru prelucrarea colțurilor, programul utilizează o funcție specială care permite efectuarea rapidă a unor modificări, cum ar fi șanțuri, tăieturi cap la cap etc.

Al doilea mod de proiectare a unui cadru se bazează pe o filozofie de lucru modernă - "Drag and Drop". Datorită unui asistent cu o bibliotecă încorporată de profile standardizate conform PN, ISO, DIN, proiectarea unui cadru nu a fost niciodată atât de ușoară. Prin tragerea profilelor din catalog, sistemul ajustează automat componentele (scurtare, alungire, tăiere). Astfel, proiectantul are control deplin asupra cadrului proiectat.

Legături și parametri

IRONCAD permite modelarea în două moduri, modelarea directă (dinamică) și modelarea tradițională bazată pe constrângeri și parametri.


În acest din urmă caz, avem la dispoziție instrumente cunoscute din majoritatea programelor CAD 3D, în care, pe baza unor schițe complet "conexe" și parametrice, construim piese, iar cu ajutorul relațiilor de poziționare le asamblăm în ansambluri, unde orice modificare a unui parametru sau a poziției unei piese influențează întregul proiect. Această soluție este ideală atunci când produsele noastre diferă în anumite dimensiuni sau când dorim să analizăm mișcarea mecanismelor.

Tăieri și extinderi de tablă

IRONCAD dispune de operații dedicate pentru îndoire, perforare etc., care simplifică și reduc considerabil timpul necesar pentru modelarea pieselor din tablă. Programul calculează automat dilatarea (ținând cont de reducerile de material) și marchează liniile de îndoire. Un astfel de desen poate fi salvat în format DXF sau DWG și trimis direct pentru tăiere/ardere.

Motoare PARASOLID și ACIS

IRONCAD este singurul software din lume care utilizează tehnologia cu două motoare grafice de la furnizori renumiți: ACIS (Dassault Systemes) și PARASOLID (Siemens).

Ce fac de fapt aceste nuclee grafice? Conversia modelelor din alte sisteme CAD 3D este mai precisă, fără erori care ar putea apărea la importul sau exportul formatelor native SAT și X_T, precum și a celor comune IGS, CATIA și STEP. În plus, putem genera modele 3D care nu puteau fi realizate cu unul dintre motoarele grafice.

Editare directă

Programul utilizează o tehnologie numită modelare dinamică. Sistemul funcționează cu un arbore istoric complet, dar nu este strâns legat de acesta. Acest lucru oferă utilizatorului posibilitatea de a lucra cu istoricul, dar cu o opțiune extinsă de editare liberă și gratuită - cea mai bună dintre cele două tipuri de abordare a proiectării CAD 3D disponibile pe piață.

Animație fotorealistă și vizualizare 3D

IRONCAD nu este doar un instrument de asistență pentru proiectare și producție, ci vă permite, de asemenea, să vizualizați produsele în scopuri de marketing (oferte, site-uri web, cataloage), astfel încât clientul să poată vedea modelul comandat chiar înainte ca acesta să ajungă la atelier.

Analiza traficului și a coliziunilor

Prin analiza mișcării și a coliziunii, este posibilă analiza mișcării elementelor ținând cont de legăturile definite între elemente. Modul mecanism permite în plus: detectarea coliziunii, afișarea zonei de contact atunci când are loc o coliziune și blocarea mișcării pentru a preveni apariția unei penetrări solide.

CAD 2D încorporat

Programul dispune de un program integrat CAD2D CAXA DRAFT care permite crearea de documentație tehnică. Toată documentația este complet legată de modelul 3D, astfel încât modificările aduse modelului 3D se aplică automat la desenul 2D.

Comparație de pachete

Pachetul Standard
IRONCAD
Pachetul Premium
IRONCAD
Pachetul Ultimate
IRONCAD
Proiectarea parametrică a pieselor și ansamblurilor+++
Documentație tehnică 2D+++
Vizualizări și animații+++
Modul foaie de tablă+++
Detectarea coliziunii+++
Analize de rezistență MES+++
Analize termice și electrice+++
Verificarea proprietăților fizice ale piesei modelate+++
Cooperarea cu alte sisteme CAD+++
Catalogul pieselor standardizate IC-Normalia++
Modul de management de proiect - DDM/PLM/PDM+

IRONCAD VS ALTE SISTEME CAD

ALTE CAD-URIIRONCAD
Operare uşoarăEvaluare privind ușurința în utilizare 4/10Evaluare privind ușurința în utilizare 8/10
Metoda de proiectareÎncet, În principal tehnici de modelare pornind de la o schiță 2DIRONCAD distinge un set de instrumente pentru modelarea dinamică 3D
Legături/Restricții
Lucrări dependente de istoricul operațiunilor, versatilitate minimăSelectați unde și când vor fi utilizate obligațiunile.
EchipePiese multiple separate, dosar de asamblareTotul într-un singur fișier, simplu și eficient
CataloageCataloage cu componente de bazăIRONCAD este recunoscut pentru furnizarea de cataloage personalizate pentru industrii specifice
Manipulare 3D
Instrumente lente, împovărătoareIRONCAD a patentat Triball, un instrument 3D puternic
Nucleu grafic
1 nucleu grafic, PARASOLID2 nuclee grafice, PARASOLID i ACIS


Comparați politica de prețuri a

IRONCAD cu alte sisteme cad (Inventator, Solidworks)


A se vedea tabelul comparativ

UTILIZAREA IRONCAD

Software-ul IRONCAD maximizează eficiența în timpul proiectării și producției și oferă acces la resurse tehnice, permițându-vă să creați produse mai bune la un cost mai mic și într-un timp mai scurt.

IRONCAD CAD 3D este un program care face față cu succes provocărilor legate de activitatea de proiectare. Modelele 3D pregătite de departamentul de construcții pot fi folosite și de departamentul de marketing, care creează vizualizări. Acestea permit prezentarea produsului încă din faza de proiectare.

Structuri din tablă

Schimbătoare de căldură și conducte

Structuri din oțel

Structuri din profile de aluminiu

Modele pentru imprimare 3D

Cauciuc și componente din cauciuc-metal

Mașini
și echipamente

"Tâmplărie pentru uși
și ferestre"

Locuri de joacă / săli de joacă

Standuri de expoziție

Publicitate spațială

Echipamente de gimnastică

Iahturi și bărci

Agricultură

Automotive

Containere și ambalaje

Linii tehnologice

Scări, balustrade, garduri

Descărcați 

IRONCAD

Descărcați și testați programul gratuit timp de 14 zile!
Descărcați IRONCAD demo
Solicitați o ofertă pentru

IRONCAD

Completați formularul și vedeți ce vă putem oferi
COMPLETAȚI FORMULARUL
VĂ RECOMANDĂM, DE ASEMENEA
©  2024 ironcad.ro -  Toate drepturile rezervate