Oferta pentru educație

Singura modalitate de a învăța este de a acționa.
Aveți grijă de dezvoltarea dumneavoastră și descărcați versiunea pentru studenți a IRONCAD!
La IRONCAD, credem cu tărie că sunt necesare cunoștințe solide, creativitate și abilități pentru succesul academic
și profesional.
Prin urmare, dacă sunteți student și doriți să aveți grijă de viitoarea dvs. carieră, profitați de accesul gratuit la instrumentul nostru inovator de design 3D, IRONCAD. Din ce în ce mai multe companii decid să achiziționeze software IRONCAD, datorită căruia pot crea cu ușurință: proiecte și modele avansate de mașini și dispozitive, să pregătească documentație tehnică profesională, să utilizeze biblioteci încorporate și să creeze animații ale mișcării dispozitivelor sau vizualizări foto-realiste ale produselor proiectate.

Citiți, scrieți și editați toate fișierele CAD 2D/3D populare de pe piață. Profitați de modelarea avansată a suprafețelor și reduceți ciclul de proiectare al mașinii cu tehnica „Drag&Drop”. Deveniți utilizator al versiunii gratuite a programului și utilizați software-ul utilizat de designeri în întreprinderile mari! Simțiți-vă ca un designer într-o companie mare și folosiți gratuit posibilitățile unui instrument de proiectare universal precum IRONCAD!
Cum se face?
Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul pregătit de noi. Vă va lua literalmente câteva minute. După verificarea statutului de student/elev, se va genera o versiune gratuită pentru studenți/elevi. Beneficiați astăzi de acces gratuit la funcționalitatea completă a IRONCAD!
Descărcați versiunea educațională
VĂ RECOMANDĂM, DE ASEMENEA
©  2024 ironcad.ro -  Toate drepturile rezervate