septembrie 28, 2022

De ce să investești în CAD3D?

Mulți angajați se obișnuiesc cu obiceiurile lor pe parcursul multor ani de muncă. Stagnarea în timpul multor ani de muncă poate cauza lipsa de dezvoltare a propriei companii, iar ceea ce este asociat cu aceasta este posibilitatea de a pierde prestigiul pe piață în rândul concurenței. În multe cazuri, angajatul nu are o mare influență asupra posibilității de implementare a softului, deși tot mai des întâlnim situații în care șeful/proprietarul firmei își întreabă angajatul/potențialul angajat ce programe cunoaște și la ce va putea lucra. În acest caz, angajatul are un mare impact asupra software-ului care va fi în cele din urmă implementat în companie. Într-o problemă atât de importantă precum un software bun, apar primele întrebări, ce software să aleg, care va fi cel mai ușor de utilizat, dacă angajații mei vor face față, dacă eu ca angajat pot face față, dacă lipsa unui software modern și menținerea vechilor obiceiuri face ca firma să nu se dezvolte?

Mai jos discutăm 7 puncte care diferențiază softul nostru de alte soluții disponibile pe piață și, mai ales, de ce ar trebui să investiți în softul nostru, dumneavoastră sau șeful dumneavoastră.

De ce ar trebui să investiți dumneavoastră/șeful dumneavoastră în software-ul WoodLAB pentru proiectarea tehnologică și producția de mobilier?

1. Automatizarea proiectării și a producției

Mulți dintre noi suntem obișnuiți cu obiceiurile noastre de lucru. Pe de altă parte, ar trebui ca un anumit tip de confort propriu sau de obiceiuri învățate pe termen lung să fie un obstacol în calea automatizării proiectării sau a producției propriu-zise? În WoodLAB, procesul de proiectare este foarte ușor de utilizat. Atunci când creăm noi elemente, folosim funcția Drag & Drop, ceea ce înseamnă - Prinde, Trage și Aruncă. În ceea ce privește modulul de frezare, acesta funcționează în mod analog. Tragem funcția de frezare, selectăm freza, marginile, decalajul și restul parametrilor necesari. Un dulap cu fitinguri, burghie, pe scurt gata de producție pe mașină, îl introducem în proiect, iar pe noi, ca utilizatori de software, ne interesează doar să dăm click pe un singur buton "generează fișiere CNC". Dacă aceste argumente sunt insuficiente, vă recomandăm să consultați articolul nostru despre abordarea procesului de proiectare.

2. Dezvoltarea dinamică a software-ului

Software-ul nostru WoodLAB se bazează pe software-ul IronCAD, adică pe un program de proiectare 3D. Datorită acestui fapt, în timp ce lucrăm la WoodLAB, avem posibilitatea de a profita din plin de avantajele și posibilitățile oferite de CAD 3D. IronCAD este un program cu o istorie bogată și îndelungată, care a fost creat de peste 20 de ani, în timp ce programul WoodLAB a fost dezvoltat de peste 12 ani. Datorită acestui fapt, multe dintre problemele puse în calea noastră au fost rezolvate, iar clienții au putut profita din plin de noile funcționalități.

Compania noastră se concentrează pe contactul cu clientul. Încercăm să răspundem așteptărilor clienților noștri și să punem în practică ideile și sugestiile lor. Datorită nucleului WoodLAB - IronCAD - programul este convenabil și ușor de utilizat, iar funcțiile CAD 3D înseamnă că metodele de proiectare corecte pot fi multe.

3. Modalități convenabile de acordare a licențelor

Așa cum am menționat la punctul 2, WoodLAB este integrat cu IronCAD, ceea ce ne permite să gestionăm licențele într-un mod simplu și convenabil. În cele din urmă, licențele achiziționate sunt de stație de lucru. Acest lucru înseamnă că un singur computer poate utiliza o anumită licență la un moment dat. De asemenea, este posibil să se transfere licențe de pe un dispozitiv pe altul. Această formă funcționează perfect atunci când angajatul, din cauza diverselor situații de viață, nu se poate prezenta la locul de muncă în ziua respectivă, dar poate lucra de la distanță, de acasă. Datorită IronCAD License Manager, putem dezactiva licența de pe un computer și, de exemplu, o putem plasa pe un laptop de acasă. Datorită acestui lucru, un proiect infinit sau o problemă cu disponibilitatea unui angajat poate fi rezolvată. În plus, la fel ca multe programe CAD 3D, IronCAD poate funcționa și într-un mediu de rețea, la fel ca și programul WoodLAB.

4. Cooperarea între programe

Mulți dintre clienții noștri, atunci când căutau software-ul potrivit pentru producția de mobilier, s-au întrebat ce se întâmplă cu fișierele pe care le primim de la alți producători sau companii cu care cooperăm. WoodLAB are capacitatea de a deschide multe formate de fișiere diferite, de la fișiere Autodesk (Inventor), SolidWorks până la extensii generale .step sau .sat. În plus, software-ul nostru funcționează cu alte programe, cum ar fi Formatization 5, Maestro și multe altele. În acest fel, clientul nu trebuie să își facă griji cu privire la configurarea și cooperarea între programul nostru sau software-ul pe care îl are mașina CNC.

5. Colaborarea program-mașină dezvoltată

Fiecare potențial client, fie că este vorba de un proprietar de afacere sau de un angajat care a fost însărcinat să verifice și să caute software-ul potrivit, se întreabă cum se va descurca programul pe care dorește să-l implementeze cu software-ul pe care îl are mașina. În timp ce la punctul 4 am clarificat aspectele legate de programul propriu-zis, problema postprocesorului nu a fost încă pe deplin clarificată. Software-ul nostru funcționează cu multe mașini și programele acestora, și anume: WOODWOP, TPA, MAESTRO, IMAWOP, GCODE - PGCNC/ SERON/KIMLA, XILOG, MASTERWOOD, BSOLID, BIESSEWORKS, ANDERSON, COSMEC, SYNTEC, HOLZER, BUSELLATO, PUTSCHOSAI, IMPRESSION, BACCI și altele. Acest lucru înseamnă că implementarea programului împreună cu postprocesorul care va fi citit de mașină este un proces rapid. Ce se întâmplă dacă mașina achiziționată de client nu se află pe lista noastră, iar clientul dorește neapărat să investească în software-ul nostru? Situația este foarte simplă. Suntem capabili să adaptăm programul la mașina pe care o are clientul, pe baza instrucțiunilor producătorului sau a ingineriei inverse, adică redarea fișierelor generate din fișierele salvate în prezent pe mașina CNC.

6. Instrucțiuni de asamblare, instrucțiuni de ambalare, documentație

Un alt argument care poate avea un mare impact asupra motivului pentru care software-ul nostru va fi utilizat în compania dvs. este capacitatea de a crea documentație 2D pentru producție, capacitatea de a dimensiona în detaliu, de a crea diferite vizualizări și vederi. În plus, folosind software-ul WoodLAB, compania poate facilita viitorilor clienți asamblarea mobilierului, datorită posibilității de a crea instrucțiuni de asamblare, care este asociată cu producția de mobilier preambalat. Datorită acestei funcții, se deschide o nouă cale de posibilități de producere a mobilierului. În acest sens, unul dintre clienții noștri, datorită funcțiilor programului WoodLAB, a reușit să își mențină compania pe piață în timpul situației instabile de pe piață.

7. Formare profesională - asistență tehnică - cerințe hardware

Ultimul punct pe care am dorit să îl precizăm este personalul calificat de formatori, suportul tehnic și problema cerințelor hardware. Compania noastră nu numai că va vinde software cu o mulțime de funcții noi pentru un utilizator nou, dar, de asemenea, avem posibilitatea de a efectua o instruire personalizată pentru un client individual. Acest lucru înseamnă că atunci când cumpărați un software, aveți, de asemenea, posibilitatea de a profita de instruirea noastră plătită (individuală sau de grup) sau de a utiliza baza noastră de cunoștințe gratuită, pe care o dezvoltăm în mod continuu. Ce este o bază de cunoștințe gratuită? Acestea nu sunt altceva decât videoclipuri instructive, ghiduri și articole, datorită cărora angajatul își poate îmbunătăți în mod independent calificările. În plus, desfășurăm cursuri de formare online, cunoscute și sub numele de webinarii, în cadrul cărora discutăm despre o anumită gamă de materiale și, pe baza acestui subiect, arătăm cum să confecționăm corect o piesă de mobilier, cum să proiectăm corect o bucătărie, cum să creăm instrucțiuni de asamblare sau cum să generăm rapoarte dintr-un proiect creat anterior. De asemenea, ne implicăm în fiecare caz raportat de clienții noștri. Conform opiniilor clienților noștri, instruirea și suportul nostru tehnic sunt incomparabile cu alte companii. În ceea ce privește cerințele hardware și problema calculatorului potrivit pentru treaba respectivă, am descris-o în articol, pe care îl puteți citi aici.

VĂ RECOMANDĂM, DE ASEMENEA
©  2024 ironcad.ro -  Toate drepturile rezervate