iunie 27, 2022

Obțineți reduceri de vară la VisualMILL și OneCNC!

Atmosfera de sărbătoare își pune amprenta? Vă prezentăm reducerile de vară la programele CAD/CAM! VisualMILL, sau poate OneCNC? Alegerea vă aparține - împreună cu o reducere de 15% la licențele perpetue ale ambelor programe.

Ce poate face VisualMILL?

Programul vă permite să dezvoltați prelucrarea unei anumite piese și să generați un cod NC. Acesta acceptă atât mașini de frezat cu 3 axe, cât și cu 4 și 5 axe, ceea ce, în combinație cu o bază de date mare de postprocesoare, vă permite să generați coduri pentru fiecare mașină.

Ce poate face OneCNC?

OneCNC XR8 Mill se deosebește de alte sisteme CAD/CAM printr-o combinație unică de instrumente de modelare geometrică și hibridă care permit crearea precisă a unor modele 3D detaliate și exacte ale pieselor mecanice. Începând de la cele mai simple până la cele mai complicate.

Completați formularul de mai jos, pentru a beneficia de o reducere de 15% la achiziționarea unei licențe perpetue.

  *Sunt de acord să fiu contactat telefonic de către reprezentanții TM SYS Group în scopul furnizării unei oferte sau al comercializării.
  *Sunt de acord să fiu contactat prin e-mail de către reprezentanții TM SYS Group în scopul prezentării ofertei sau al marketingului.

  Administratorul datelor mele este TMSYS Group, reprezentat de compania TM SYS Sp. z o. o. cu sediul în Cracovia
  31-574, str. Ciepłownicza 23.
  Furnizarea datelor mele este voluntară. Temeiul pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Destinatarii datelor sunt entități din cadrul Grupului TM SYS și procesatori în numele operatorului. Am dreptul de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului meu și, după o astfel de revocare, pe durata termenului de prescripție pentru pretențiile față de și împotriva operatorului de date. Am dreptul de a solicita administratorului accesul la datele mele cu caracter personal, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere.
  În cazul în care am întrebări cu privire la prelucrarea datelor mele personale, am dreptul de a contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa str. Ciepłownicza 23, 31-574 Cracovia sau e-mail: IODO@tmsys.pl
  Mai multe informații pot fi găsite în Politica de confidențialitate -
  - AICI. - AICI.

  VĂ RECOMANDĂM, DE ASEMENEA
  ©  2024 ironcad.ro -  Toate drepturile rezervate