Produceți, automatizați și salvați cu software-ul CAD/CAM - IronCAD

ianuarie 19, 2023

Produceți, automatizați și salvați cu software-ul CAD/CAM

Mediul economic al companiilor de pe piața poloneză se schimbă dramatic. Vor supraviețui cei care se vor adapta cu pricepere la schimbările care au loc. Dar ce trebuie să facă pentru a putea concura cu cei mai buni din industrie? Răspunsul la această întrebare poate fi automatizarea proceselor. Cu toate acestea, achiziționarea unui software adecvat ar trebui să fie precedată de o analiză amănunțită a nevoilor companiei și apoi a posibilităților tehnologice oferite de piață. Software-ul CAD/CAM este o soluție inovatoare concepută pentru inginerii și constructorii care își desfășoară activitatea în industria mecanică și constructoare de mașini, în industria construcțiilor și instalațiilor, în industria auto, în prelucrarea tablei sau în imprimarea 3D.

Despre funcționalitate

Sistemele CAD/CAM sunt programe software cuprinzătoare și profesionale concepute pentru a sprijini procesele companiei legate de producție și proiectare. Utilizarea unui pachet CAD/CAM facilitează crearea de modele de către ingineri și nu necesită instrumente suplimentare. În plus, acesta ghidează utilizatorul pas cu pas, din momentul creării ideii până la rezultatul final. O caracteristică importantă a software-ului este optimizarea cantității de materiale utilizate, reducând reculul de producție și economisind astfel efortul necesar pentru realizarea lucrării.

Împreună, acestea creează o combinație unică care va duce compania dumneavoastră la un nou nivel de creație.

Pentru a decide dacă implementarea sistemelor CAD/CAM este necesară în compania dumneavoastră, merită să răspundeți la 3 întrebări:

1. Este compania dumneavoastră dotată cu soluții tehnologice suficient de integrate și inteligente pentru a garanta cea mai mare eficiență și randament de producție?

2. Aveți nevoie ca investiția dumneavoastră în sisteme să se amortizeze sub forma reducerii la minimum a riscului de eroare și a creșterii puterii de creație a designerilor dumneavoastră?

3. Sunteți în căutarea unei soluții care să automatizeze majoritatea proceselor de proiectare și construcție și să vă economisească timp și bani?

Dacă ați răspuns afirmativ la întrebările de mai sus, merită să luați în considerare testarea sistemelor CAD/CAM în cadrul companiei dumneavoastră. Verificați funcționalitatea sistemelor CAM https://camstrefa.com/ și a sistemelor integrate IRONCAD CAD 3D.

Utilizând acest link: https://ironcad.ro/pobierz-demo/ aveți posibilitatea de a descărca programul pe computerul dumneavoastră GRATUIT și de a testa toate capacitățile acestuia gratuit timp de 14 zile. Aceasta este o opțiune excelentă pentru a verifica dacă această soluție specială este creată pentru nevoile companiei dumneavoastră. În cazul unei verificări pozitive, un avantaj suplimentar este posibilitatea de a cumpăra o licență perpetuă. Decizia de a vă abona poate fi greoaie și presupune o taxă lunară. O licență perpetuă este o investiție unică, care începe să dea roade din prima zi de utilizare CAD/CAM. În plus, licența poate fi transferată între dispozitive individuale, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea datelor salvate.

Acces la posibilități nelimitate

Atunci când analizăm sistemele CAD/CAM, este imposibil să uităm de gama largă de posibilități oferite de implementarea acestora. În primul rând, automatizarea completă a proceselor de creație. Constructorii creează într-un mod rapid și intuitiv un model în program, care este ușor de exportat în formatul dorit, încărcat de mașinile de producție. Automatizarea, la rândul său, crește eficiența fiecărui inginer și nu trebuie să efectueze operațiuni manuale. Aceasta înseamnă, de asemenea, o reducere semnificativă a costurilor de producție, o utilizare optimă a materialelor și o respingere minimă a producției.

Reducerea duratei totale de producție - utilizarea sistemelor CAD/CAM vă permite să scurtați cât mai mult posibil timpul dintre execuția lucrărilor individuale care alcătuiesc întregul proces și astfel să realizați proiectul mai repede, fără a pierde din calitate.

Rezolvarea deficitului de forță de muncă - utilizarea tehnologiei moderne de proiectare permite ca mai mulți specialiști să efectueze munca unui singur constructor, datorită căreia nu este nevoie să se angajeze specialiști suplimentari pentru a opera software-ul.

Reducerea costurilor cu forța de muncă - Înlocuirea sarcinilor efectuate anterior manual a necesitat acoperirea unor costuri de angajare mai mari. Automatizarea proceselor de producție reduce semnificativ aceste costuri, rezultând o producție mai rapidă și cu mai puțin efort.

Reducerea la minimum a riscului de eroare - Munca efectuată de om implică întotdeauna riscul de a face greșeli. Acest lucru, la rândul său, afectează formarea neregulilor de producție. Sistemele CAD/CAM nu numai că minimizează riscul de erori, dar oferă și posibilitatea de a le surprinde și de a le îmbunătăți rapid în aproape fiecare etapă a creației.

Rezumat

Implementarea sistemului CAD/CAM oferit de TMSYS este în primul rând o îmbunătățire neprețuită care va fi făcută pentru dumneavoastră prin intermediul unui software intuitiv creat de ingineri pentru ingineri. Acesta va funcționa în orice industrie legată de proiectare și producție.

Cele mai importante avantaje:

  • Viteza de dezvoltare a proiectului
  • Reducerea la minimum a marjei de eroare
  • Opțiune de corecție eficientă
  • Raționalizarea procesului de creare și revizuire a documentației tehnice a evoluției proiectelor
  • Reproductibilitatea proceselor - producerea aceleiași piese în mai multe exemplare prin copierea setărilor
  • Posibilitatea de a previzualiza rapid designul pentru a eșantiona măsurători suplimentare în producție
  • Posibilitatea de a include toleranțe standardizate
  • Posibilitatea de a efectua calcule și simulări fizice și mecanice ale dimensiunilor

Nu uitați că, în fiecare etapă de testare a sistemului, vă punem la dispoziție cei mai buni experți care nu numai că vă vor ghida în procesul de cunoaștere a funcționalității sistemelor CAD/CAM, dar vă vor răspunde la orice întrebare după implementarea acestora.

Valoarea adăugată a ofertei este posibilitatea de a face o prezentare gratuită și fără obligații în cadrul companiei dumneavoastră! Experții noștri vă sprijină în două moduri, dumneavoastră decideți cum doriți să explorați noi oportunități: online sau la fața locului.

Pentru clienții care abia încep să lucreze cu sisteme CAD/CAM și pentru cei care doresc să își schimbe sistemele actuale cu o soluție nouă și cuprinzătoare, oferim posibilitatea de a obține o licență perpetuă, astfel încât nu este nevoie de un abonament lunar, iar proiectele salvate vor rămâne pe discurile calculatoarelor.

Observație! În cazul proprietarilor de alte sisteme, am lansat opțiuni de reducere suplimentare - contactați consilierii noștri pentru informații suplimentare.

Dacă aveți nevoie de o soluție care va extinde imediat capacitățile companiei dumneavoastră și îi va permite să obțină un avantaj competitiv pe piață, utilizați opțiunea de leasing CAD/CAM. Cel mai mare avantaj al acestei soluții este acela de a avea întregul pachet într-o perioadă de leasing convenabilă și sigură pentru client. Această opțiune nu necesită un depozit propriu și câștigă pentru sine și pentru afacerea dvs. din prima zi de utilizare. Costurile cu TVA suportate pentru investiția și dezvoltarea companiei pot fi deduse în totalitate, astfel încât vă puteți concentra pe creșterea capacității de producție a companiei, menținând în același timp, timpul minim necesar pentru muncă.

Contactați-ne pentru a primi detalii despre ofertă

VĂ RECOMANDĂM, DE ASEMENEA
©  2023 ironcad.ro -  Toate drepturile rezervate