ianuarie 13, 2023

Temporar sau perpetuu, sau ce licență să alegeți?

În fața alegerii unui software CAD 3D, în afară de aspecte precum: funcționalitatea programului și preferințele utilizatorului, un factor foarte important este modul de acordare a licențelor. În prezent, pe piață apar tot mai des licențele temporare, cunoscute și sub denumirea de abonamente. Această soluție are câteva avantaje, cel mai mare dintre ele fiind accesul la versiunea curentă a programului pentru toți utilizatorii. Acest lucru permite producătorului să se concentreze pe repararea și efectuarea de corecții la versiunea curentă a programului. O licență pe timp poate fi o alegere bună pentru utilizatorii a căror nevoie de software CAD 3D apare sporadic. Într-o astfel de situație, o licență pe timp poate fi o alegere rentabilă.

Cel mai mare dezavantaj al unui astfel de sistem de licențiere este necesitatea de a plăti abonamentele în mod ciclic, ceea ce este deosebit de important în fața unei situații de piață incerte. Având în vedere creșterea rapidă a inflației, fluctuațiile valutare și prețurile materiilor prime, nu avem nicio garanție că prețul abonamentului de anul viitor va fi același cu cel de astăzi. Dacă aveți un software cu licență pe timp și utilizați programul în mod regulat, este ușor să vedeți economiile posibile prin efectuarea unui calcul simplu al costurilor suportate pentru utilizarea software-ului.

Achiziționarea IronCAD este un cost unic, cu diferite opțiuni de finanțare. În plus față de licența programului, utilizatorul primește suport tehnic și ajutor gratuit pentru implementarea software-ului, ceea ce va fi apreciat în primul rând de utilizatorii începători. Licența, pe de altă parte, este perpetuă și vă permite să o transferați liber între calculatoare, fără restricții.

Pe lângă prețul de achiziție în sine, merită să acordați atenție costurilor viitoare de întreținere a licenței. Se întâmplă ca producătorii care oferă o licență perpetuă să folosească mișcări menite să forțeze clientul să actualizeze periodic licența. Acest lucru se manifestă cel mai adesea prin lipsa suportului tehnic pentru o versiune depășită și prin prețul ridicat al actualizărilor în absența continuității actualizărilor. Prețurile de actualizare sunt atunci puțin mai mici decât prețul de achiziție a unei licențe de program.

În cazul software-ului IronCAD, nu se întâmplă niciuna dintre aceste situații - asistența tehnică este asigurată și pentru versiunile mai vechi ale programului, iar dacă doriți să actualizați o versiune mai veche, prețul actualizării nu se modifică, chiar dacă treceți de la o versiune veche de mai multi ani la cea actuală.

Vă invităm cordial să vă familiarizați cu IronCAD 3D prin intermediul unei versiuni de încercare și a unor prezentări gratuite și fără obligații care vă vor ajuta să învățați funcționalitatea și să alegeți versiunea de IronCAD potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Politica noastră de acordare a licențelor este clară și simplă:

Etern înseamnă etern!!! Aveți sprijinul deplin al producătorului !!!!

Vă recomandăm să verificați politica de licențiere a programului dumneavoastră CAD 2D/3D/CAM.

Completați formularul și primiți o ofertă

pentru soluțiile noastre CAD 2D/3D/CAM cu LICENȚĂ PERPETUĂ !!!
    * Sunt de acord să fiu contactat telefonic de către reprezentanții TM SYS Group în scopul furnizării unei oferte sau al comercializării.
    * Sunt de acord să fiu contactat prin e-mail de către reprezentanții TM SYS Group în scopul prezentării ofertei sau al marketingului.

    VĂ RECOMANDĂM, DE ASEMENEA
    ©  2024 ironcad.ro -  Toate drepturile rezervate