noiembrie 14, 2022

TOP 5 instrumente din cataloagele IC-Normalia

Modelarea elementelor complexe într-un program CAD necesită o perioadă considerabilă de timp. Designerii încearcă în mod constant să optimizeze acest proces pentru a-l menține la minimum. IRONCAD abordează și provocările timpilor lungi de proiectare a componentelor. IC-Normalia este o colecție de instrumente și cataloage de elemente standardizate conform ISO, DIN, PN și ANSI.

Vom găsi acolo în principal generatoare care vă permit să adăugați elemente precum secțiuni, profile, rulmenți, materiale de etanșare și multe altele la scena 3D. Datorită acestei soluții, nu trebuie să le proiectăm manual. Nu poate fi uitat că Normalia a adăugat și instrumente care sunt concepute pentru a ajuta la organizarea muncii și optimizarea întregului proces.

Deci, să aruncăm o privire la primele 5 instrumente de catalog IC-Normalia pe care IRONCAD le oferă utilizatorilor săi.

MANAGER DE REVIZUIRE

Un instrument care permite utilizatorilor să gestioneze revizuirile pieselor și ansamblurilor pe tot parcursul scenei. După pornirea managerului de revizuire, avem acces la fiecare articol din arborele de operațiuni.

Managerul de revizuire vă permite să controlați procesul de proiectare. Videoclipul de mai jos arată capabilitățile instrumentului care vă permite să adnotați un element din scenă împreună cu data și notele la proiect.

MANAGER DE PROIECTE AVANSAT

Este un instrument puternic care vă permite să coordonați activități în proiecte, de la verificarea tuturor proprietăților elementelor care apar în scena 3D, până la adăugarea propriilor configurații cu o listă de piese. Datorită utilizării acestei funcționalități, ne putem gestiona complet proiectele. Videoclipul de mai jos arată cum să utilizați managerul de proiect avansat

EDITAREA FIȘEI DE STOC

Acest instrument vă permite să introduceți propria foaie de stoc personalizată. În acest fel, ne putem crea propria bază materială, gata de a fi utilizată în scenă. Acest lucru vă permite să folosiți foile direct, fără a le modifica ulterior în mediul 3D.

SCHIMBAREA MATERIALULUI PENTRU PIESELE SM

Instrumentul "Change material to SM Parts" vă permite să schimbați rapid și eficient piesele din tablă în întreaga scenă. Atunci când executați instrumentul, Ironcad încarcă o listă cu toate piesele realizate din tablă și vă permite să modificați fiecare piesă în parte.

CREAȚI O PARTE PRO ACTIVĂ

Acest instrument vă permite să gestionați părțile parametrice create de utilizator. Datorită instrumentelor disponibile, putem crea un generator care va folosi parametrii dați. În cadrul unui astfel de generator, programul vă permite să stocați și să previzualizați desene 2D.

VĂ RECOMANDĂM, DE ASEMENEA
©  2024 ironcad.ro -  Toate drepturile rezervate