Unii măresc prețurile, noi le reducem! - IronCAD

ianuarie 13, 2023

Unii măresc prețurile, noi le reducem!

Aveți nevoie de un program CAM pentru a procesa o piesă de prelucrat și pentru a genera codul NC? Sau poate că actualul instrument de lucru nu vă satisface așteptările?

VisualMILL este un software profesional pentru producția asistată de calculator (CAM). Programul suportă mașini de frezat cu 3, 4 și 5 axe, ceea ce combinat cu o bază de date mare de post-procesoare vă permite să generați cod pentru orice mașină. Datorită browser-ului său care amintește de arborele de proiectare din programele CAD 3D, programul este confortabil și intuitiv. File separate arată piesa de lucru definită, uneltele și operațiile utilizate pentru prelucrarea piesei. În plus, programul dispune de un editor încorporat pentru traseul de scule generat, permițând utilizatorilor avansați să îl modifice manual.


Profitați de promoția de Anul Nou!

Cumpărați VisualMILL acum la prețul excepțional de mic,
doar 10000 LEI în loc de 12620 LEI!

Economisești 2600 brut!

Promoția este valabilă doar până la 31.01.2023!

Completați formularul de contact pentru ca noi să vă putem contacta
pentru a vă personaliza programul și a crea o ofertă.
    * Sunt de acord să fiu contactat telefonic de către reprezentanții TM SYS Group în scopul furnizării unei oferte sau al comercializării.
    * Sunt de acord să fiu contactat prin e-mail de către reprezentanții TM SYS Group în scopul prezentării ofertei sau al marketingului.

    VĂ RECOMANDĂM, DE ASEMENEA
    ©  2023 ironcad.ro -  Toate drepturile rezervate